JJ Hydraulik A/S overtager Vestsjællands Hydraulik Aps

JJ Hydraulik’s køb af virksomheden Vestsjællands Hydraulik er nu trådt i kraft. Med overtagelsen følger den tidligere ejer Thomas Pedersen, samt hans viden og ekspertise i lifte og hydraulik generelt.

Vi yder naturligvis den samme gode service, og kan nu tilbyde vores kunder en bredere vifte af ekspertise.

Thomas er stadig vores go-to-guy når det kommer til lifte, men vi har også folk specialiseret inden for entreprenørmaskiner, kraner og ikke mindst en smedeafdeling til reparationer af skovle og lignende opgaver.

https://jjhydraulik.dk/omtale/overtagelse-af-vestsjaellands-hydraulik-aps/

SALG AF LIFTE


Mange virksomheder i industrien har hydraulikanlæg i deres produktion. Det omhandler alt fra medicinalfabrikker til produktionsvirksomheder og støbefabrikker o.l.

Forskellige modeller

Vi udbyder nye modeller af EASYLIFT samt MATILSALIFT på hele Sjælland. Disse typer lifte er gode på hver deres måde. Læs mere om fordelene ved EASYLIFT her og omkring fordelene ved MATILSALIFT her.

Kom forbi vores værksted i Asnæs

Har I lyst til at se og prøve liften inden I investerer i den, kan vi enten arrangere, at I kommer forbi vores værksted, eller vi kan komme til jer med en demonstration.

Garanti- og årseftersyn

Vestsjællands Hydraulik gør meget ud af at gøre vores kunder tilfredse. Derfor tilbyder vi garantieftersyn samt årseftersyn, så I er sikre på jeres lift fungerer optimalt. Vi kan derudover også udføre vedligeholdelse af liften hvis I er interesserede i det.

Kontakt os

Vil I vide mere om de enkelte lifte, eller hvilke muligheder de kan give jer i jeres arbejde, kan I kontakte os enten via telefon 30 32 23 41 eller via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

REFERENCER & LEVERANDØRER

VI KAN OGSÅ TILBYDE
EN SERVICE AFTALE

NÅR TILLID SKABER BÅND

Info

Vestsjællands Hydraulik

Håbetvej 24
4440
Mørkøv
T: 30 32 23 41

CVR: 30004965

Kontakt os

    FIND VORES VÆRKSTED HER